Αρχική Χημικά Βελτιωτικά Καυσίμων Redex


Petrol Treatment 50 & 250 ml Εκτύπωση E-mail

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Απομακρύνει από τους ψεκαστήρες του ιντζέξιον, το καρμπυρατέρ και τις βαλβίδες εισαγωγής καυσίμου τα υπολείμματα άνθρακα, κόλλας και βερνικιού. Μειώνει τη φθορά και λιπαίνει το πάνω μέρος των κυλίνδρων. Καταπολεμά τη διάβρωση του συστήματος τροφοδοσίας. Μειώνει το πάγωμα του καρμπυρατέρ και τις διακοπές.

50 ml Συσκευασία: 50 τμχ.
250 ml Συσκευασία: 12 τμχ.


 
Petrol Fuel System 250 ml Εκτύπωση E-mail
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
Καθαρίζει γρήγορα και δραστικά τα μπλοκαρισμένα μπεκ. Mειώνει τους βλαβερούς ρύπους και το θόρυβο του κινητήρα. Επαναφέρει τη σωστή απόδοση και την επιτάχυνση. Προσφέρει οικονομία καυσίμου και προστατεύει με αντιδιαβρωτικό πρόσθετο.

Συσκευασία: 12 τμχ.
 
Diesel Treatment 50, 250, 500, 1000 ml Εκτύπωση E-mail

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Προλαβαίνει το βρώμισμα των μπεκ και διατηρεί την τέλεια απόδοση του κινητήρα. Βελτιώνει την ποιότητα ανάφλεξης αποτρέποντας κάθε πρόκαυση του πετρελαίου. Μειώνει την εκπομπή καπνού και καθαρίζει τα εκπεμπόμενα καυσαέρια. Μειώνει τη δημιουργία αφρού. Καταπολεμά τη διάβρωση του συστήματος τροφοδοσίας και τον διατηρεί σε καθαρή κατάσταση. Βελτιώνει τη λίπανση και επιτυγχάνει προστασία κατά της φθοράς της τρόμπας καυσίμου. Προστατεύει από το πάγωμα του πετρελαίου και βοηθά στο κρύο ξεκίνημα.

50 ml
Συσκευασία: 50 τμχ.
250, 500, 1000 ml Συσκευασία: 12 τμχ.
 
Diesel Fuel System 250 ml Εκτύπωση E-mail
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Καθαρίζει γρήγορα και δραστικά τα μπλοκαρισμένα μπεκ, μειώνει τους βλαβερούς ρύπους και το θόρυβο του κινητήρα. Προσφέρει οικονομία καυσίμου και προστατεύει με αντιδιαβρωτικό πρόσθετο. Επιμηκύνει τη ζωή της τρόμπας καυσίμου. Περιέχει βελτιωτικό βαθμό κετανίου για να ενισχύει την απόδοση ανάφλεξης.

Συσκευασία: 12 τμχ.
 
Gearbox Protector 65 gr Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗΣ
Για το κιβώτιο ταχυτήτων, το διαφορικό και την κρεμαγιέρα τιμονιού. Επιτρέπει εύκολη αλλαγή ταχυτήτων χάρη στην κατά της τριβής σύνθεσης του από διθειούχο μολυβδένιο. Ο θόρυβος του διαφορικού ελαττώνεται. Δίνει μια ελαφρύτερη αίσθηση στην κρεμαγιέρα τιμονιού αφού εξομαλύνει τους κραδασμούς που δημιουργούνται από πιέσεις στο τιμόνι.

Συσκευασία: 12 τμχ.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2
 
Έχουμε 1 επισκέπτη συνδεδεμένο